Eficiența ridicată a produselor noastre, este rezultatul testelor continue și a cercetărilor în unități independente, dar și în propriile laboratoare. Confirmarea calității înalte a produselor cu brandul VIDARON, este confirmată prin acordarea Garanției de 6 ani.

Produsele beneficiază de 6 ani garanție:

*Garanția pentru VIDARON este acordată în conformitate cu Legea din 23 aprilie 1964, Codul Civil (Mon. O. din 1964, nr 16, poz. 93 cu modificările ulterioare).
Calitatea confirmată prin testele efectuate
Criteriile pentru acordarea GARANȚIEI, au fost rezultatele cercetărilor efectuate, în care probele au fost supuse acțiunii celor mai severe condiții meteorologice. Testele efectuate au cuprins mai multe etape.
 • Testul xenotest (camera de îmbătrânire)

  Mai mult

  Testul a fost realizat la acest aparat, unde s-a apreciat durabilitatea peliculelor la acțiunea condițiilor atmosferice create artificial. Probele au fost apreciate sub forma gradului de distrugere al lemnului (numărul și scala de măsură ce s-a deteriorat) precum și intensitatea schimbărilor uniforme în aspectul acestuia (gradul de mătuire și numărul de fisuri).
 • Testul în camera UV

  Mai mult

  În timpul efectuării testului, proba a fost supusă la acțiunea radiațiilor UV, apreciindu-se printre altele: schimbări în aspectul nuanței pe mostrele aplicate cât și eventualele fisuri ale lemnului.
 • Testul de penetrare în adâncimea lemnului

  Mai mult

  Testele realizate în Institutul Tehnologiei Lemnului din Poznan, au dovedit eficiența înaltă a penetrării în lemn a Impregnantului Protectiv-Decorativ VIDARON, realizând o conservare corespunzătoare lemnului în interiorul structurii sale (conform normei PN 75/C-04901).
Numai produsele VIDARON garantează
6 ani o protecție eficientă a lemnului
Ai încredere în garanție, alege VIDARON Amănunte referitoare la condițiile de garanție sunt disponibile pe paginile de internet ale produselor în fereastra „descarcă fișier”
Pentru a afla mai multe despre garanție, folosiți un calculator sau o tabletă.

Înapoi la pagina principală