Filozofia mărcii

VIDARON este brandul produselor pentru protecția și decorarea lemnului. Brandul este inspirat din Scandinavia, unde locuitorii săi au cunoscut secretele tehnicii de a folosi darul fără preț, cum este lemnul. Au învățat cu iscusință să-l exploateze, având grijă, să nu piardă niciuna din valorile sale. Denumirea brandului face legătură cu Vidar, care în mitologia nordică a fost protectorul arborilor. Acum putem folosi aceste cunoștințe datorită produselor cu brandul Vidaron.

marka

Oferta brandului a fost creată pentru toți utilizatorii, care doresc să aibă grijă de lemn într-un mod complex, umplând casele lor cu un climat de căldură și confort. Este pentru cei ce caută produse sigure și de înaltă calitate. Este oferta comercială care răspunde simultan cerințelor artizanilor lemnului cu utilizare de amatori, hobby și profesioniștilor, care caută cele mai bune soluții, deoarece aceștia sunt cu singuranță specialiști excelenți.

VIDARON este expert în protecția și decorarea lemnului

Despre marcă

De ce noi?

Foișoare din lemn, garduri, pergole, elemente decorative mai mici sau mai mari – toate acestea, în fiecare zi, sunt supuse la acțiunile distrugătoare ale condițiilor atmosferice schimbătoare, microorganismelor și insectelor. Acțiunea acestor factori, cel mai des duc la schimbări negative ale acestei materii prime, pe care o numim distrugerea lemnului sau bio coroziunea. Pentru a fi siguri, că materialul din care au fost confecționate obiectele, își va păstra valorile pe timp îndelungat, trebuie să-i asigurăm o protecție eficientă și de durată.

dlaczego_my

Pentru a a păstra proprietățile sale unice, trebuie să ținem seama de protecția lui corespunzătoare. În acest scop vă oferim Dvs produsele mărcii VIDARON, care asigură cea mai bună protecție, conservare și decorare a fiecărui tip de lemn.