Atribute unice ale produselor VIDARON în campania de publicitate

Marca VIDARON îmbină de mai mulți ani experiența cu cele mai recente descoperiri și noi tehnologii, oferind produse care asigură o protecție eficientă, întreținere, conservare și decorare a oricărui tip de lemn. Atributele unice ale produselor VIDARON: - 6 ani de garanție și conținutul de Teflon® surface protector sunt principalele „personaje” în campania de publicitate a mărcii.

Campania, este o continuare și în același timp o acțiune în consolidarea activităților de promovare a mărcii existente, incluzând diverse canale de comunicare. Spoturi TV, în care este prezentat VIDARON, cunoscut de la ediția precedentă a campaniei de publicitate, unde vânzătorul acordă consiliere, informații profesionale, care pot fi văzute în prime time în cele mai populare posturi de televiziune, cum ar fi TVN, Polsat, TVN24, TVP1, TVP2, TVP Info, Discovery Channel și altele. Campania publicitară în televiziune va fi transmisă și difuzată pe toată durata sezonului de renovare a parcurilor și grădinilor.

În cadrul activităților de promovare realizate în cele mai populare reviste dedicate domeniului construcțiilor, vor apărea anunțuri de publicitate și articole sponsorizate. Campania pe Internet va include bannere, reclame de publicitate în motoarele de căutare și creșterea interesului mărcii VIDARON pe site-ul YouTube.com.

Vă invităm să urmăriți activitățile publicitare a campaniei VIDARON la televizor, pe internet și în presă!

  • vidaron_logo_7.jpg