Protejează lemnul – ușor și eficient

Prin vopsirea mobilierul sau a jucăriilor din lemn, se obține o protecție eficientă a acestora, evidențiind estetica naturală a lemnului. Având în vedere confortul utilizatorilor, care apreciază aplicarea ușoară și caracteristicile bunelor performanțe de aplicare, a fost elaborat Lacul-baiț Protector-Decorativ cu Super Randament VIDARON.

vidaron_lakierobejca_klon_750ml_01Noul produs al mărcii VIDARON este soluția, pe care o putem folosi pentru vopsirea protectiv-decorativă a obiectelor din lemn utilizate atât în interiorul cât și în exteriorul încăperilor. Utilizarea produsului, permite reîmprospătarea elementelor din lemn și crearea unei pelicule durabile și estetice.

Rețeta modernă a Lacului-baiț Protector-Decorativ cu Super Randament VIDARON, asigură o aplicare simplificată, ușoară cu randament deosebit - până la 30 mp / l pentru un strat. Formula specială a produsului cu o consistență de gel, înseamnă că acesta nu picură, nu stropește și nu curge de pe suprafețele verticale, facilitând foarte mult aplicarea uniformă.

istock_000016784243large

Lacul-baiț conține adaos de Teflon® surface protector, care protejează eficient lemnul împotriva condițiilor atmosferice, totodată protejându-l împotriva spălării substanțelor protectoare. Produsul este inofensiv chiar și pentru persoane foarte sensibile, deoarece îndeplinește cerințele celor mai severe norme europene PN EN 71.3 – Siguranța Jucăriilor. Suprafețele vopsite cu lac-baiț, au o garanție de 6 ani.

samochodzik_01

Îmbinând calitatea în sine și tendințele ecologice, produsul este disponibil în versiunea incolor și în 11 culori gata nuanțate. Utilizarea acestuia, permite obținerea unei pelicule cu aspect satinat, care scoate în evidență fibrele naturale ale lemnului.

Cu noul Lac-baiț Protector-Decorativ cu Super Randament VIDARON, vopsirea în sezonul de primăvară a elementelor din lemn va fi o adevarată plăcere!

polka3

  • Samochodzik_01_7.jpg
  • polka3_7.jpg
  • iStock_000016784243Large_8.jpg