Aplicarea baiț-ului și a uleiului pe lemn

Lemnul este un material natural folosit în construcții, având valori estetice deosebite și un aspect unic. Mobilierul din lemn, parchetul sau terasele, ne pot bucura de farmecul lor pentru mulți ani, doar dacă vor fi protejate corespunzător. O protecție și îngrijire eficientă a lemnului, va fi asigurată prin utilizarea produselor marca VIDARON – Uleiuri și Baițuri.

vidaron_bejca_do_drewna_750ml_copyvidaron_olej_750ml_copy

Un finisaj semi lucios, subliniind textura naturală lemnului este o decorare unică a fiecărui element lemnos. Obținerea unei pelicule nobile, este posibilă prin folosirea Uleiului pentru lemn VIDARON. Uleiul poate fi folosit atât în interiorul cât și în exteriorul încăperilor, pentru protejarea suprafețelor lemnoase a mobilierului din gradină, teraselor, scărilor, balustradelor și podețelor. Produsul conține ingrediente care conservă și protejează lemnul – ceara vegetală pe care o conține, permite obținerea unei pelicule rezistentă la abraziune și la acțiunea factorilor atmosferici. Datorită acestor compoziți lemnul vopsit își păstrează aspectul său nobil pentru o lungă perioadă de timp. Uleiul VIDARON, disponibil în 4 culori și o versiune incolor, poate fi aplicat cu succes atât pe lemn european cât și pe lemn exotic.istock_000003164947medium

Crearea ușoară și rapidă a efectelor decorative frumoase pe suprafețe lemnoase, este de asemenea posibilă datorită utilizarii noului produs din oferta mărcii VIDARON – Baiț pentru lemn. Disponibil în 13 culori special selectate, Baițul, este destinat pentru colorarea parchetului și pardoselilor din lemn, scărilor, mobilierului și lambriurilor din interiorul și exteriorul încăperilor. Cu ajutorul produsului, puteți evidenția de asemenea, aspectul nobil de antichități din lemn și - datorită aderenței foarte mare la suport – se pot efectua imitații de lemn pe suprafețe din metal, sticlă și unele materiale plastice. Confortabila și aplicarea ușoară a Baițului VIDARON, este posibilă datorită formulei „Easy to use” ("Ușor de utilizat"),ceea ce face ca produsul să pătrundă uniform în lemn, fără a ridica fibrele sale. Efectul rezultat este o peliculă uniformă fără pete, umbre sau dungi.

istock_000018618306large

  • iStock_000018618306Large_6.jpg
  • iStock_000012104878Medium_5.jpg
  • iStock_000003164947Medium_5.jpg