Lac ecologic în 100 de culori

Utilizarea lacului de înaltă calitate, este esențială pentru a obține pe suprafețele din lemn o peliculă cu un aspect estetic și rezistent la abraziune și zgâriere. Datorită utilizării Lacului Acrilic VIDARON, disponibil acum într-o gamă largă de culori, lemnul va câștiga o protecție permanentă în culoare aleasă de noi!

Lacul protejează eficient lemnul împotriva multor efecte distructive, abraziune, zgâriere și deteriorări mecanice, permițând în același timp, păstrarea aspectului său natural. Dacă doriți să creați pe suprafața lemnului o peliculă estetică „efect de culoare”, o soluție bună ar fi utilizarea Lacului Acrilic VIDARON în versiunea bază de nuanțare (pentru nuanțare în sistemul de colorare). Acest produs este, de asemenea, disponibil în versiunea incoloră gata de utilizare ca baza, care poate fi nuanțată în 100 de culori în sistemul VIDARON Colour System.

Utilizarea lacului, va face ca modificarile interioarelor realizate în cadrul schimbărilor de primăvară, pe lângă coloristica pereților, un aspect nou, mult dorit, îl puteți reda mobilierului sau balustradei din lemn.

Lacul acrilic cu uscare rapidă Lac Acrilic VIDARON se caracterizează prin miros discret, neiritant. Îndeplinește cerințele celor mai severe norme europene PN EN 71.3 – Siguranța Jucăriilor, de aceea este inofensiv chiar și pentru persoane foarte sensibile. Atuul produsului este, de asemenea, aplicarea ușoară și aderența foarte bună pe suprafața suport. Lacul este destinat protecției, decorării și lăcuirii mobilierului, balustradelor, jucăriilor, lambriurilor și a altor obiecte din lemn utilizate în interiorul încăperilor.

  • VIDARON_lakier_akrylowy3_7.jpg